torstai 8. elokuuta 2013

Syyskauden ohjelmaa

Hei kaikki!

Kesä alkaa kääntyä pikkuhiljaa syyskautta kohden, mutta vielä ehditään nauttia kesästä. Tänään olemme olleet rakentamassa grilliä rantamökin pihaan. Marjoja on poimittu niin että pakastimet ihan täynnä. Toivottavasti myös teillä kaikilla on ollut ihana kesä. Laittakaa postia uuteen osoitteeseemme
tanssikoulutango@outlook.com

Facebookiin emme vielä pääse..

Aloitamme syyskauden tangoillat Torniosta. Siellä ovat ensimmäiset kauden argentiinalaisen tangon opetusillat keskiviikkona 21.8. klo 19 -22 sekä keskiviikkona 28.8. klo 19 -22. Taso on jatkotaso siten että alku on perus/jatkotasoa ja lopputunti keski/haastetasoa. Ilta muodostaa aina kokonaisuuden jossa pysyy hyvin mukana alusta loppuun saakka.

Oulussa tavataan ensimmäisen kerran perjantaina 30.8. klo 18.30 alkavalla Oulu Tango ry:n harjoittelu ja tanssivuorolla. Aikaa on nyt pidemmästi kuin keväällä, voimme jatkaa klo 21 saakka. Paikka on Kuusiluodon koulu, Maunonkatu 1. Sen jälkeen viikonloppu jatkuu Oulussa tangoa tanssien myöhemmin ilmoitettavien aikataulu- ja paikka ym tietojen mukaisesti.  Yritämme saada tiedot mahdollisimman pian tänne blogiin.

Syksyn tulevasta ohjelmasta voimme kertoa että esimerkiksi
Lauantaina 7.9. meillä on Argentiinalaisen tangon opetusta Seinäjoella.
Syyskuussa olemme paljon Ruotsin puolella ja sitten 12-13.10. ohjelmassamme on Argentiinalaisen tangon opetusviikonloppu Vaasassa. Tallukka Lahden seudulla on vuorossa 1-3.11. ja Turku 23.11.

Upea Oulu Tango Festari käynnistyy heti vuoden 2014 alussa loppiaisen aikaan 3.1.-6.1. Aivan uskomattoman upea festariohjelma tulossa.  Silloin Ouluun saapuvat mm.Gustavo Rosas ja Gisela Natoli sekä Silvio Grand parinsa kanssa!!!! Opetusta eri tasoille ja eri teemoilla useiden opettajaparien voimin, milongailtoja, musiikkia, huikeita tanssiesityksiä, ihana tunnelma ja hyvää meininkiä...

Paikkoja kursseille voi alkaa jo varailemaan.. ohjelma tulee olemaan samantyyppinen kuin viime kerralla, joten sen mukaisesti voi jo tehdä varauksia.

Nähdään!

Kesäterveisin
Tomas ja Erita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti