keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Argentiinalaisen tangon peruskurssi helmikuussa ja tehoviikonloppu

Tanssikoulu Tangon kevätkausi on käynnistynyt uusissa tiloissa mukavasti. Pakkasista huolimatta innokkaita harrastajia on kerääntynyt paikalle runsaasti sekä tiistai-iltoihin että ensimmäiseen hienoon La Strada- milongailtaan.

Seuraava peruskurssi eli peruskurssi 2 alkaa tiistaina 4.2. klo 18.15 ja se jatkuu kolmena peräkkäisenä tiistaina 4.2, 11.2. ja 18.2.  Siihen toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet aloittelijat. Peruskurssi 1:n käyneitä suosittelemme osallistumaan myös peruskurssi 2:n tunneille, koska perusasioiden kertaus on kaikille erittäin hyödyllistä. Kertaus tuo varmuutta opittuihin asioihin. Jatkotunneilla tiistaisin harjoitellaan ja hiotaan jo opittuja asioita, mutta tarjotaan myös haasteita oman tanssin kehittämiseen.

Ensi viikonloppuna 25.1. - 26.1. on argentiinalaisen tangon tehoviikonloppu, jolloin tunteja on lauantaina klo 12- 16 ja sunnuntaina klo 10-12 ja klo 14- 16. Sunnuntain lounastauko on pitempi, jolloin ennättää käydä syömässä tai vaikkapa shoppailemassa. Voitte toki tulla mukaan vaikka, ette pystyisi osallistumaan kaikille tunneille. Oulu Tango ry:n jäsenet saavat alennuksen kurssin hinnasta.

Tervetuloa tanssimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti